Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Gainomax lanserar nya törstsläckande och mjölkfria drycker med BCAA
Kost

Gainomax lanserar nya törstsläckande och mjölkfria drycker med BCAA 

Gainomax nya drycker finns i fem goda smaker och samtliga är vattenbaserade, kolsyrade och utan tillsatt socker. Från och med den nionde april finns de i butik (ICA, COOP m.fl.).

– Vi lanserar två vitamindrycker och tre energidrycker, samtliga med BCAA. Dryckerna passar alla som önskar släcka törsten eller behöver en extra energiboost! Det finns en efterlängtan och förfrågan av funktionella drycker av törstsläckande karaktär från Gainomax så det känns härligt att kunna erbjuda det inför sommaren, säger Hanna Lennartsson, Brand Manager, Gainomax®.

Gainomax är Sveriges mest kända varumärke och en tongivande aktör inom sport- och träningskost. Sedan 1990 har vi hjälpt både motionärer och atleter att maximera effekten av sin träning. Den mjölkbaserade återhämtningsdrycken Gainomax Recovery intas inom 30 minuter efter träningstillfället i syfte att minska muskelnedbrytning och därmed få bättre effekt av träningen. Nu breddar Gainomax sortimentet med fler, funktionella drycker oberoende av träningstillfället, men fortfarande för den aktiva konsumenten.

– Gainomax nya dryckessortiment stärker såväl varumärket som erbjudandet till den aktiva konsumenten. Gainomax står för ett långsiktigt och stabilt erbjudande i en växande kategori av sport- och träningskost, säger Diego Cabeza, affärschef, Gainomax.

Fakta Gainomax Vitamindrycker med BCAA

Vitamindryckerna kommer i smakerna Mango/Ingefära och Kaktus/Lime och innehåller förutom BCAA även viktiga mineraler och vitaminer samt är helt koffeinfria. Gainomax Vitamin drink har ett funktionellt innehåll, med bland annat mineralen Zink som skyddar cellerna mot oxidativ stress. B-vitaminer för minskad trötthet och utmattning. Vitamin C och D för immunsystemets funktion och BCAA för att boosta proteinsyntesen i kroppen.

Fakta Gainomax BCAA Energidrycker

Gainomax BCAA Energy Drink är en uppiggande och funktionell dryck med koffein, BCAA och magnesium, där BCAA stimulerar proteinsyntesen efter träning. Magnesium bidrar till minskad trötthet och utmattning samt normal muskelfunktion. Gainomax BCAA Energy Drink finns i tre goda smaker; Citrus/Fläder, Svartvinbär/Blåbär och Äpple/Päron. Samtliga av Gainomax BCAA Energy Drink innehåller 180 mg koffein, vilket motsvarar ca 2 koppar kaffe. Koffein har en bevisad effekt på prestationsförmåga och minskar känslan av utmattning vilket kan vara bra för att få ett gott träningsresultat. Drycken passar därmed såväl till träning som en del av ett aktivt liv när som helst under dagen då man behöver lite extra energi.

Related posts

Kommentera

Required fields are marked *