Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News

Blog Post

Risenta lanserar fler nyheter i pastahyllan
Kost

Risenta lanserar fler nyheter i pastahyllan 

Sedan Risenta lanserade bönpasta i svenska matbutiker 2014 har utbudet av alternativ till ”vanlig” vetepasta vuxit till att nästan bli lika stort som utbudet av traditionell pasta. För att addera till listan av nya alternativ lanserar Risenta nu två varianter av pasta gjord av majs, linser och ärtor.

Pastan lanseras i formerna fusilli och spaghetti, och passar i alla dina vanliga pastarecept, men har ett högre fiberinnehåll än vanlig pasta. Liksom alla Risentas produkter är basen även i denna nya pasta endast naturliga ingredienser, och den är dessutom nyckelhålsmärkt och glutenfri.

Tanken var att kunna erbjuda våra konsumenter en pasta som efterliknar vanlig pasta, både till färg, smak och konsistens, men ändå vara ett alternativ för de som vill undvika pasta av vete, eller helt enkelt gillar att prova nya varianter av traditionella produkter. Tack vare blandningen av majs, linser och ärtor har vi lyckats ta fram en pasta som vi är säkra på blir en ny vardagsfavorit, även hos de allra yngsta och kräsnaste i familjen, säger Julia Weijola, Produktchef på Risenta.

Risentas nya pasta av majs, linser och ärtor finns i formerna spaghetti och fusilli (400 gram) och lanseras hos Ica från och med vecka 7. Båda varianterna är nyckelhålsmärkta och glutenfria. Rekommenderat pris 24,90 kr.

Related posts

Kommentera

Required fields are marked *